Mangfold

LETS TALK… Telia YOUNITE med Bookis

Stakk innom Folk Oslo for en kjapp prat med Lasse Brurok fra Bookis. Bookis er en ung og fremoverlent startup som vi har hjulpet på veien gjennom vår frivillighetsbevegelse Telia YOUNITE. De har ambisjoner om å gjøre norske bokhyller tilgjengelige for alle gjennom å utnytte det nyeste innen teknologi. Du kan bare legge boka di på dørmatta, så fikser de resten, i samarbeid med Schibsted.

Bookis sammen med Jørgen Fodstad og Bredo Molthe fra Telia Norge

Fikk lov å røpe at de har fått tidenes feteste kontrakt i havn, men med hvem får du ikke vite riktig enda. Vi er utrolig takknemlige for å få bidra til å digitalisere samfunnet sammen med gjengen i Bookis. Nå venter vi i spenning til de kan dele hvem som er så heldige å ha signert tidenes kontrakt med dem!

#TeliaYOUNITE #sdg17 #partnershipsforthegoals

Kategorier:Mangfold

Legg gjerne igjen en kommentar:

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s