Kommunikasjon

En podcast om kjærlighet til roboter og folk

Jeg har tatt en prat med Isabelle Kristine Ringnes og Astrid Dyson i Podcasten 20:30.En prat om kjærlighet til roboter og folk, lifehacks, det å holde seg oppdatert og relevant for fremtiden, personlig merkevarebygging, minglepingler og sånn.

Et av spørsmålene er hvor fascinasjonen for roboter og teknologi kommer fra. Når jeg tenker helt tilbake til barndommen startet det hele med fascinasjon for små tekniske biler som kunne gjøre litt mer enn de andre vanlige bilene.

Vi hadde ikke så god råd når vi vokste opp, så når datamaskinen kom ble det å bygge og mekke på egen PC for å få mest for minst en greie. Med datamaskinen og Internett ble det meste tilgjengelig for alle og i dag har jeg flere robotvenner.

Disse to prinsippene ved teknologi er noe av det som gjør det så fantastisk. Teknologi kan få ting til å gjøre så mye mer enn deres manuelle brødre og søstre og teknologi er løsning på mange av verdens store utfordringer, i kombinasjon med oss mennesker. For den komboen er det ingen som slår.

Uten teknologi vil vi blant annet ikke kunne klare å nå FNs bærekraftsmål. Det er helt sikkert.

God podd, håper du liker det du hører!

Hele episoden finner du her: https://itunes.apple.com/no/podcast/20-30/id1173357547?l=nb&mt=2

Kategorier:Kommunikasjon

Legg gjerne igjen en kommentar:

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s