Ledelse

Masterbloggen.no – Jeg blogger om fremtidens toppledere.

type-away-numero-dos

I året som kommer skal jeg blogge om min masteroppgave på masterbloggen.no. Jeg ser frem til et spennende samarbeid og et interessant år jeg nå går i møte.

Masteroppgaven

Oppgaven er fortsatt i sin spede start og om 1 uke skal vi ha første heldagssamling rundt masteroppgaveskriving. Første innlegg på masterbloggen.no kan du lese her.  Lederrollen er stadig i utvikling og lederens personlighet og tilstedeværelse i feks sosiale medier er av betydning. Er så heldig at det er mange som har meldt sin interesse for å bidra inn i min oppgave, det setter jeg umåtelig stor pris på. Om du føler at du har noe å bidra med i denne sammenheng, så ikke nøl med å ta kontakt med meg!

Skjermbilde 2014-08-16 kl. 10.36.32

«Hvordan tror du lederrollen vil utvikle seg i tiden som kommer?» – Click to Tweet.

 

Legg gjerne igjen en kommentar:

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s