Kommunikasjon

Blinkist – les dine bøker på max 20 min.

20140420-140145.jpg

Slik kan du selv få lurt inn en bok i de små stundene i hverdagen. Jeg gir deg også 3 gode boktips på kjøpet.

Da jeg fikk tipset fra @hpnhansen om å lese bøker på under 20 min via appen Blinkist ble min nysgjerrighet tent! Min bokliste blir bare lenger og lenger. Spesielt med Masterstudium ved siden av jobb, bør jeg bruke all min ledig tid til å lese fag. Men nå kan jeg kanskje lure inn en og annen bok i de små smutthullene i hverdagen, jeg måtte prøve ut appen. Her kommer en enbefaling av 3 bøker jeg leste.

Bokanbefalinger

1. Lean in av Sheryl Sandberg:
Sheryl er COO i Facebook og tidligere VP i Google. Hun skriver om å kombinere karriere og familie, oppfordrer kvinner til å lene seg inn i sin karriere og om å gripe mulighetene.

«Don’t try to do everything perfectly; focus on what’s important»

20140420-143729.jpg

2. Word Of Mouth Marketing av Andy Sernovits:
Boken handler om hvor viktig WOM er i et markedsføringsperspektiv og kommer med tydelige eksempler og retningslinjer for hvordan dette kan gjøres på en god måte.

«The internet has made all complaints permanent, so you need to react to them proactively»

20140420-143710.jpg

3. Mandelas Way av Richard Steng:
Vil du få innsikt i en av vår tida største ledere prinsipper er dette boken for deg. Lær hvordan bygge en sterk karakter og hvordan kunne stå for dine egne prinsipper.

«No matter what, stand for your core prinsipals – everything else can be negotiated»

20140420-143721.jpg

Inspirert?
Kanskje blir du inspirert til å lese flere bøker i Blinkist, og/eller lese hele boken. Selv ga noen av sammenfatningene meg lyst til å lese hele, andre skapte ikke fullt så stor interesse. De dropper jeg i fullt format i denne runden. Jeg håper i hvertfall at min bokliste nå kan pløyes gjennom på en mer effektiv måte, og at jeg kan være mer selektiv i valget av bøker jeg ønsker å lese i fullformat.
Les også: Hvordan lese mer og raskere

Hva tenker du om å lese bøker på denne måten?

Legg gjerne igjen en kommentar:

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s